Kauneutta Sinulle kokonaisvaltaisesti monipuolisissa hoidoissa.
Rauhallisessa, harmonisessa hoitotilassa voit rentoutua ja antaa arjen kiireiden unohtua.
Jalkahoidot takaavat sinulle kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin jaloissa ja kehossasi.

Hyvinvoivat jalat

Jalkojenhoito

Terveet, hyvinvoivat jalat ovat koko kehon hyvinvoinnin kannalta erittäin tärkeää. Jalkahoidossa tarkastetaan joka käyntikerralla jalkojen kunto ja tehdään tarvittavat toimenpiteet. Perus jalkahoitoon kuuluu jalkojen kylvetys, halkeilevien kantapäiden, känsien, kovettumien hoitaminen, kynsien leikkuu, kynsien lakkaus halutessa, kevyt hieronta ja loppuvoide. Hoitoon varataan aikaa noin 75- 90min.

Kausihuolto jaloille

Päivitä jalkasi kunto! Varaa aika kuntotarkastukseen!  Jalkasi yleiskunto tarkistetaan. Känsät, kovettumat, halkeilevat kantapäät huolletaan. Siistitään ja leikataan kynnet, jalat kuoritaan, koska se tekee ihon pehmeäksi ja uudistuvaksi ja lopuksi laitetaan loppuvoiteet ja tehdään kevyt hieronta.

Super ihana lämmin parafiini kausihuollon lopuksi on piste kaikelle ihanuudelle. Jalkasi ovat silkin pehmeät tämän jälkeen.

* Kausihuolto jaloille       59 €

* Kausihuolto parafiinilla 83 € 

Parafiinihoito jaloille

Lämmin parafiinihoito on ihanaa kylmille jaloille ja antaa pehmeän, lämpöisen tunteen. Jalat kylvetetään ja kastetaan lämpöiseen parafiinialtaaseen jonka jälkeen jalkoihin laitetaan pussit ja töppöset. Näin lämpö ja kosteus hoitaa jalkoja. Töppösiä pidetään n.15 min, jonka jälkeen jalat tuntuvat silkinpehmeiltä ja ilmavilta. Tuntuu, että paino on pudonnut kaksi kiloa! Usko pois! Hoitoon varataan aikaa n.45min. Parafiinihoito voidaan tehdä myös perus jalkahoidon yhteydessä. Parafiinihoito jalkahoidon yhteydessä 25 €

Kynsien leikkuu

Kynsien leikkaaminen ja niistä huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää. Ellet pysty leikkaamaan kynsiäsi, on syytä kääntyä jalkahoitajan puoleen. Kynsien leikkaaminen on yksi tärkeimmistä asioista jalkojen hoidossa. Jalkahoitajan kynsien leikkaus hoitotoimenpiteisiin kuuluu jalkojen kylvetys, kynsien leikkaus, kynsinauhojen siistiminen sekä kevyt jalkahieronta.

 

Myynnissä

Peclavus pihkavoide 16 € / prk. Erittäin kuiville jaloille ! Superfoodia jaloille

Callusan Naturale jalkavoide 10 € / tuubi

Iloiset varpaat kovettumavoide 15 € / tuubi. Kuiville jaloille !

 

 

Jalkahoidot sis alv 24%

Kysy vapaita hoito-aikoja tai muista palveluistamme

Jalkahoidot Tampere

Tule ja tutustu

Yhteystiedot

050 303 3948
hoitolajaplin@gmail.com
Hämeenkatu 3 A 4, III- krs. 33100 Tampere (Stockmannia vastapäätä, sisäänkäynti Tuomiokirkonkatu 15)

Aukioloajat   

  • ma - ke 10.00 - 18.00
  • to - pe    9.00 - 17.00
  • Hoitoaikoja voi olla jopa klo 19.00 asti. Ajat näet sähköisestä ajanvarauksesta.
  • seuraava lauantai aika 9.6.18 klo 11.00-16.00