Kauneutta Sinulle kokonaisvaltaisesti monipuolisissa hoidoissa.
Rauhallisessa, harmonisessa hoitotilassa voit rentoutua ja antaa arjen kiireiden unohtua.
Jalkahoidot takaavat sinulle kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin jaloissa ja kehossasi.

Ajankohtaista

" Syksyn huumaa kahvin merkeissä " - teemalla aloitetaan uusi vuodenaika. Vartalohoito kahvikuorinnalla ja kokovartalo hieronta, joka rentouttaa lihakset. Hoito kestää 90 min. Tämä vartalohoito kirkastuttaa ihoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja ääreisverenkiertoa, parantaa kosteustasapainoa sekä ihon kimmoisuutta. Iho on vastaanottavaisempi voiteille.  

Kotihoitona esim. kuivaharjausta voi tehdä vaikka joka päivä ja se on helppoa! Hankit kintaat ja hierot ihosi kuivana. Sen jälkeen suihkuun ja vartalovoide päälle, niin kyllä tuntuu mahtavalta!

                                                ***

 

Teematapahtumiin, illanviettoon, tyky päiviin, kokouksiin jne. Hoitola Japlin tarjoaa niska,- hartia palvelua. Hoidetaan koko porukalle hartia ja pää kuntoon! Hoidot ja ajat räätälöidään teidän tarpeiden mukaiseksi.

Lähdetään porukalla pikku lenkille kokouksen lomassa. Vedetään happea ja annetaan ajatusten kulkea puheensorinan ja liikkumisen yhteydessä! Ideana on terveysliikkunnan edistäminen helpolla tavalla. Liikunta auttaa moneen positiiviseen asiaan kuten jaksamiseen, toimintakyvyn ylläpitoon ja yhdessäoloon.

Kävelyä voi tehostaa sauvakävelynä jolloin kävely muuttuu astetta kovemmaksi ja tehokkaammaksi liikkumiseksi. Opetan pienet niksit sauvankävelyn tiimoilta. Pieni lenkki tekee ihmeitä! Kysy lisää teema päivääsi ajatellen ja mietitään yhdessä miten se sujuisi hyvin. 

                                                     

 

 

 

 

Tule ja tutustu

Yhteystiedot

050 303 3948
hoitolajaplin@gmail.com
Hämeenkatu 3 A 4, III- krs. 33100 Tampere (Stockmannia vastapäätä, sisäänkäynti Tuomiokirkonkatu 15)

Aukioloajat

  • ma - ke 10.00 - 18.00
  • to          11.00 - 19.00
  • pe          10.00 - 17.00
  • seuraava lauantai aika 24.11.18 klo 11.00 - 16.00