Kauneutta Sinulle kokonaisvaltaisesti monipuolisissa hoidoissa.
Rauhallisessa, harmonisessa hoitotilassa voit rentoutua ja antaa arjen kiireiden unohtua.
Jalkahoidot takaavat sinulle kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin jaloissa ja kehossasi.

Ajankohtaista

* Hoitolassa loppuvuoden teemana on "mielen kuntosali", joka tarkoittaa hoidoissa rentoutumista, lämpöä, jota tehostetaan lämpöisillä kivillä. Mieli ja lihakset saadaan rennoiksi ja otat hetken ajan irti arjesta. Tervetuloa !

* Japliniin on tullut palveluna ePassi- hyvinvointi vastaanotto mahdollisuus! 

 

BAMBOO

Mahtava uutuus hoito hoitolassa on bambukepit! Tule kokeilemaan se erilainen vartalohoito! Bambukepeillä muokataan, rullataan, sivellään, venytellään eli hoidetaan monipuolisesti päästä varpaisiin. Hoidossa on paljon fyysisesti tehokkaita hyötyjä, kuten lihasjumien hoitoa, kuona-aineiden poistuminen, stressihormonien laskeminen hoidossa, ja saat pelkkää energiaa ja elinvoimaa sekä saat hyvän mielen tästä hoidosta! Hoito kestää n.90 min ja jos voit, varaa hoidon jälkeen itsellesi vapaata. Hoidon jälkeen ei suositella kovaa liikuntaa eikä saunomista, sillä lihakset saattavat menee jumiin. Hoidon jälkeen on myös juotava runsaasti, koska aineenvaihdunta lisääntyy. Aloita hoitoelämys tästä! 

Pään stressipesu on super hoitoa niskalle ja  päälle. Aineenvaihdunta vilkastuu ja tukkoisuus poistuu. Hoidossa käytetään triggerpisteitä tehokeinoina kipujen poistoon ja kuitenkin hellivä hieronta rentouttaa. Tämä 30 min on superfoodia hieronnan muotona. Tehokasta pään stressinpoistoa ja rentoutta, sopii tulla vaikka ruokatunnilla

Purentalihasten mobilisointi on tarkoitettu kireyksien helpotukseen. Hoidossa käsitellään suun sisäisesti purentalihaksia sekä niskan, kaulan ja pään alueita. Hoidossa voidaan käyttää apuna triggerpisteitä laukaisemaan kipuja ja auttaa rentoutumiseen. Hoito lopetetaan aina päähierontaan. Hoito kestää 60 min.

                                               ***

Haluatko kokeilla eri hoitoja tai mietit lahjaa hänelle? Mutta et tiedä mistä aloitat? Tule hoitosafarille ta osta lahjakortti. Safari matka vie sinut kehon matkalle, joka sisältää hoitoja päästä varpaisiin. Hoidot tehdään neljänä eri kertoina tai niitä voidaan yhdistellä samalle hoitokerralle. Hoitosafari sisältää:

* ylellisen jalkahoidon - perusteellinen jalkahoito lämpöisellä parafiinillä 70 € / 90 min

* virkistävän vartalohoidon - kuivaharjaus rentouttavalla kokovartalo hieronnalla 60 € / 75 min

* kirkastava kasvohoito peel off naamiolla ja kulmien värjäys 40 € / 60 min

* rentouttava niska hartia hieronta 30 € / 30 min

HOITOSAFARI maksaa 200 €. Tämä on ihana lahja hänelle!

                                              ***

Teematapahtumiin, illanviettoon, tyky päiviin, kokouksiin jne. Hoitola Japlin tarjoaa niska,- hartia palvelua. Hoidetaan koko porukalle hartia ja pää kuntoon! Hoidot ja ajat räätälöidään teidän tarpeiden mukaiseksi. Japlin voi vastaanottaa e-hyvinvointi passin. 

Tai lähdetään porukalla pikku lenkille kokouksen lomassa. Vedetään happea ja annetaan ajatusten kulkea puheensorinan ja liikkumisen yhteydessä! Ideana on terveysliikkunnan edistäminen helpolla tavalla. Liikunta auttaa moneen positiiviseen asiaan kuten jaksamiseen, toimintakyvyn ylläpitoon ja yhdessäoloon.

Kävelyä voi tehostaa sauvakävelynä jolloin kävely muuttuu astetta kovemmaksi ja tehokkaammaksi liikkumiseksi. Opetan pienet niksit sauvankävelyn tiimoilta. Pieni lenkki tekee ihmeitä! Kysy lisää teema päivääsi ajatellen ja mietitään yhdessä miten se sujuisi hyvin. 

Kysy lisää !

Tule ja tutustu

Yhteystiedot

050 303 3948
hoitolajaplin@gmail.com
Hämeenkatu 3 A 4, III- krs. 33100 Tampere (Stockmannia vastapäätä, sisäänkäynti Tuomiokirkonkatu 15)

Aukioloajat

  • ma - ke 10.00 - 18.00
  • to          11.00 - 19.00
  • pe         10.00 - 17.00
  • seuraava lauantai aika 23.11.19 ja 21.12 klo 11.00 - 16.00