Kauneutta Sinulle kokonaisvaltaisesti monipuolisissa hoidoissa.
Jalkahoidot takaavat sinulle kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin jaloissa ja kehossasi.

Koulutetun hierojan otteilla hoidetaan kroppaa kiireestä kantapäähän

Sanotaan, että kädet ovat sydämen jatke. Jokaisella hierojalla on oma kädenjälkensä. Hyväksi hierojaksi kehittyy ja oppii sekä käyttämään käsiään ja tietojaan jokaisen asiakkaan parhaaksi. Hieronta on aina auttanut ihmisiä monipuolisesti niin henkisesti kuin fyysisesti. Tule hakemaan apua vaivoihin ja rentoutumaan arjesta. 

Purentalihasten manuaalinen käsittely

Pään, leuan ja kasvojen alueen kipuja voidaan helpottaa purentalihasten manuaalisella käsittelyllä. Yleisnimitys purentalihasten toimintahäiriölle on TMD ( tempomandipular disordes). Jos narskutat hampaita yöllä yhteen, tuloksena voi olla pään, hartioiden, kasvojen tai korvien alueella olevat kivut sekä huimaus. Purentalihasten hieronnalla voidaan lievittää lihasjännityksiä ja tuoda helpotusta kipuihin ja kireyksiin. Hoidossa käsitellään purentalihakset ulkoisesti ja sisäisesti sekä niska,-hartiaseutu, kasvojen ja pään alueet. Hoito kestää 60 min / 56 €. Tervetuloa rentoutumaan!

Pään stressipesu

Pään stressipesu on paikallaan silloin kun pää hajoaa! Tässä käsittelyssä hoidetaan kaulan, niskan lihaksia, purentalihaksia ulkoisesti sekä hierotaan pää.Apukeinoja kipuihin löytyy triggerpisteitä käyttämällä mutta niitä katsotaan asiakaskohtaisesti.Tämä hoito poistaa stressiä, rentouttaa ja parantaa mahdollisesti aineenvaihduntaa. Hoito sopii lähes kaikilleja voit poiketa vaikkapa ruokatunnilla. Hoito kestää 30 min  35 €

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta sopii lähes kaikille. Klassisen hieronnan tavoitteena on saada lihaksiin nestekiertoa, viskositeettia ja kuona-aineiden poistumista kehosta.
Hieronnan monipuolisilla otteilla saadaan lihaksiin ja lihaskalvoihin joustavuutta, joka auttaa lihaksen rentoutumiseen ja parantaa sen nestekiertoa, koska hieronta avaa pienet valtimot. 

Hieronta kiihdyttää lymfanesteen virtausta ja edistää veren virtausta laskimoissa, verisuonissa sekä auttaa kuona-aineiden poistumista kudoksista.
Hieronnan lopuksi tehdään kevyitä otteita, jotta hieronnasta saadaan rentouttava, hyvä olo. 
Hieronta sopii liikunnan yhteyteen mainiosti. Elimistö palautuu liikunnan rasituksesta hieronnalla, sillä hieronta lisää imunestekiertoa joka tehostaa palautumista.

Hieronta tasapainottaa myös autonomisen hermoston toimintaa. Autonominen hermosto (elimistön toimintojen säätelijä) on tärkeä suoliston toiminnassa. Hieronnan loputtua tulee juoda vettä tehostetusti.

Klassisen hieronnan tukena voidaan käyttää myös triggerpiste hoitoja. Hieronnan kesto voi olla 30 - 120 min. Kysy myös sarjakortteja.

Voit ostaa lahjakortin myös ystävällesi. Sähköisen lahjakortin voi ostaa japlin.fi sivujen kautta lahjakortti linkistä tai ottamalla yhteyttä viestillä, soitolla.              

 

 

                                                            

 

Kysy vapaita hieronta-aikoja

Hieronta Tampere

Tule ja tutustu

Yhteystiedot

050 303 3948
hoitolajaplin@gmail.com
Hämeenkatu 3 A 4, III krs. 33100 Tampere (Stockmannia vastapäätä, sisäänkäynti Tuomiokirkonkatu 15)

Aukioloajat 

  • ma - ke 10.00 - 18.00
  • to          11.00 - 19.00
  • pe          10.00 - 17.00 
  • seuraava lauantai aika on 23.11.19 ja 21.12 klo 11.00 - 16.00