Kauneutta Sinulle kokonaisvaltaisesti monipuolisissa hoidoissa.
Jalkahoidot takaavat sinulle kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin jaloissa ja kehossasi.

Koulutetun hierojan otteilla hoidetaan kroppaa kiireestä kantapäähän

Sanotaan,että kädet ovat sydämen jatke. Jokaisella hierojalla on oma kädenjälki työssään. Hyväksi hierojaksi kehittyy ja oppii käyttämään käsiään ja tietojansa jokaisen asiakkaan parhaaksi. Hieronta on aina auttanut ihmisiä monipuolisesti niin henkisesti kuin fyysisesti. Tule rentoutumaan arjesta. 

Klassinen hieronta sarja 2 x 45 min = 74 €

Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen ja kuuluu Valviran rekisteriin. Koulutettu hieroja voi vastaanottaa lähetteitä hierontaan!

Tilaa hieronta yhteiseen tiimipalaveriisi, tyky päivää tai illanviettoosi ja hoidetaan kokoporukalle niska,- hartia tai päähieronnat!

                                              ***

Sinulle, joka kärsit niska,- hartia säryistä! Nyt on sinulle räätälöity NISKAKOULU! Koulussa tehdään rangan ja niska,- hartian liikkuvuus harjotteita. Niskakoulu koostuu neljästä tunnin kerrasta ja jokaisella kerralla tehdään n. 20 min liikkuvuus harjoitteita ja lopun ajan tunnista saat niska,-hartia hierontaa. Niskakoulun tarkoituksena on antaa helppoja ohjeita kotiin ja työpaikalle. Huomaat myös, että pienilläkin teoilla on merkitystä!

 niskakoulu 4 x 60 min = 220 € 

                                              ***

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta sopii lähes kaikille. Klassisen hieronnan tavoitteena on saada lihaksiin nestekiertoa, viskositeettia ja kuona-aineiden poistumista kehosta.
Hieronnan monipuolisilla otteilla saadaan lihaksiin ja lihaskalvoihin joustavuutta, joka auttaa lihaksen rentoutukseen ja parantaa sen nestekiertoa, koska hieronta avaa pienet valtimot. Hieronta kiihdyttää lymfanesteen virtausta sekä edistää veren virtausta laskimoissa, verisuonissa sekä auttaa kuona-aineiden poistumista kudoksista.
Hieronnan lopuksi tehdään kevyitä otteita, jotta hieronnasta saadaan rentouttava, hyvä olo. 
Hieronta sopii liikunnan yhteyteen mainiosti. Elimistö palautuu liikunnan rasituksesta hieronnalla, sillä hieronta lisää imunestekiertoa joka tehostaa palautumista. Hieronta tasapainottaa myös autonomisen hermoston toimintaa. Autonominen hermosto (elimistön toimintojen säätelijä) on tärkeä suoliston toiminnassa.

                                               ***

Klassisen hieronnan tukena voidaan käyttää myös triggerpiste hoitoja. Hieronnan kesto voi olla 30 - 120 min. Kysy myös sarjakortteja.

Voit ostaa lahjakortin myös ystävällesi. Sähköisen lahjakortin voi ostaa japlin.fi sivujen kautta lahjakortti linkistä.                                                                                  

Kysy vapaita hieronta-aikoja

Hieronta Tampere

Tule ja tutustu

Yhteystiedot

050 303 3948
hoitolajaplin@gmail.com
Hämeenkatu 3 A 4, III krs. 33100 Tampere (Stockmannia vastapäätä, sisäänkäynti Tuomiokirkonkatu 15)

Aukioloajat 

  • ma - ke 10.00 - 18.00
  • to          11.00 - 19.00
  • pe          10.00 - 17.00 
  • seuraava lauantai aika on 24.11.18 klo 11.00 - 16.00