Kauneutta Sinulle kokonaisvaltaisesti monipuolisissa hoidoissa.
Rauhallisessa, harmonisessa hoitotilassa voit rentoutua ja antaa arjen kiireiden unohtua.
Jalkahoidot takaavat sinulle kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin jaloissa ja kehossasi.

Hyvinvoivat jalat tuovat sinulle onnelliset askeleet

Yleistä jalkojenhoidosta

Terveet, hyvinvoivat jalat ovat koko kehon hyvinvoinnin kannalta erittäin tärkeää. Jalkahoidossa tarkastetaan joka käyntikerralla jalkojen kunto ja tehdään tarvittavat toimenpiteet. Hoitolassa jalkahoitoon kuuluu jalkojen kylvetys, halkeilevien kantapäiden, känsien, kovettumien hoitaminen ja kynsien leikkaus sekä kevyt jalkojen hieronta hoitovoiteen kanssa. Hoitoon varataan aikaa noin 75 - 90 min.

Kotihoitoon kuuluu jalkojen rasvaus ja säännöllinen jalkahoidossa käyminen. Jalkahoitaja kertoo sinulle sinulle sopivan hoitovälin ja antaa ohjeita.

Kausihuolto jaloille

Päivitä jalkojesi kunto! Varaa aika kausihuoltoon. Jalkasi yleiskunto tarkistetaan. Känsät, kovettumat, halkeilevat kantapäät huolletaan. Leikataan kynnet, jalat kuoritaan, koska se tekee ihon pehmeäksi ja uudistuvaksi ja lopuksi laitetaan loppuvoiteet ja tehdään kevyt hieronta.

Ota tavaksesi ottaa lisähoitona super ihana lämmin parafiinihoito kausihuollon lopuksi. Se on piste kaikelle ihanuudelle. Jalkasi ovat silkin pehmeät tämän jälkeen ja sinä olet onnellinen!

* Kausihuolto jaloille       61 €

* Kausihuolto parafiinilla 83 € 

Parafiinihoito jaloille

Lämmin parafiinihoito on ihanaa kylmille jaloille ja antaa pehmeän, lämpöisen tunteen. Jalat kylvetetään ja kastetaan lämpöiseen parafiinialtaaseen, jonka jälkeen jalkoihin laitetaan pussit ja töppöset. Näin lämpö ja kosteus hoitaa jalkoja. Töppösiä pidetään n.10 min, jonka jälkeen jalat tuntuvat silkinpehmeiltä ja ilmavilta. Tuntuu, että painokin on pudonnut kaksi kiloa! Usko pois! Hoitoon varataan aikaa n.45min. Parafiinihoito voidaan tehdä myös perus jalkahoidon yhteydessä. Parafiinihoito jalkahoidon yhteydessä 22 €

Kynsien leikkuu

Kynsien leikkaaminen ja niistä huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää. Ellet pysty leikkaamaan kynsiäsi, on syytä kääntyä jalkahoitajan puoleen. Kynsien leikkaaminen on yksi tärkeimmistä asioista jalkojen hoidossa. Jalkahoitajan kynsien leikkaus hoitotoimenpiteisiin kuuluu jalkojen kylvetys, kynsien leikkaus, kynsinauhojen siistiminen sekä kevyt jalkahieronta.

Jalkojen hoitoa

Jalkojen iho on aina altis muutoksille sekä rasituksille. Sukat hankaavat, jalat hautuvat tai kenkä puristaa. Jalat voivat olla kylmät, joka voi johtua tupakoinnista, lääkityksistä, vääristä sukka tai kenkä materiaaleista. 

Turvotus, seisominen ja istuminen aiheuttaa turvotusta. Jalkojen läpät eivät toimi kunnolla ja neste tihkuu takaisin jolloin jalka turpoaa. Siihen auttaa jalkojen nostelu ylös, liikunta ja veden juonti.

Sarveistuminen

Iho suojautuu ulkoisia paineita vastaan. Jalat voivat tuntuvat epämiellyttäviltä ja raskailta. Omahoito ei tunnu auttavan ja jalkoihin saattaa alkaa syntyä kovettumia. 

Känsät ja kovettumat

Omatoimisesti ei saa poistaa. Jalkahoitaja tekee sen asiaankuuluvin välinein ja ammattitaidollaan. Känsiä ja kovettumia voi kuitenkin rasvata, joka pehmentää niitä mutta rasvaus ei poista niitä.

Rakko

Syntyy yleensä fyysisestä rasituksesta eli hiertymästä. Palovamma aiheuttaa myös rakon. Rakkoa ei tulisi koskaan puhkaista vaan se pitää suojata esim. laastarilla. Rakko paranee itsestään.

Halkeamat kantapäässä

Halkeamat syntyvät tavasta kävellä ( kanta-astuja ), jalkojen kuivuudesta, rasituksesta tai ylipainosta. Omahoitona voi kevyesti hoitaa kantapäitä hohkakivellä mutta liikaa tai liian usein ei saa hoitaa, sillä iho alkaa puolustautumaan ja tuottaa lisää raspattavaa. Maltti on valttia jalkojenhoidossakin!

Säännöllisyys jalkahoidossa

Käy säännöllisesti jalkahoitajalla. Ammattilainen kertoo sinulle sopivan hoitovälin. Hyvänä omahoitona on päivittäinen pesu ja puhtaiden sukkien vaihtaminen. Sukat tulisi olla bambua tai puuvilla- elastaani sekoitetta, sillä pelkät puuvillasukat joutavat roskiin. Puuvillasukka ei poista kosteutta pois ja jalat tuntuvat kylmältä. Jokapäiväinen jalkojen suihkuttelu on hyvää hoitoa ja varpaanvälien huolellinen kuivaus estää varpaanvälien hautumisen.

Hyväkuntoisilla jaloilla on ilo liikkua!

Myynnissä

Peclavus pihkavoide 18 € / prk. Erittäin kuiville jaloille ! Superfoodia jaloille

Propolisvoide on tarkoitettu säännölliseen jalkojen rasvaukseen. 28 € / tuubi

Iloiset varpaat kovettumavoide 15 € / tuubi. Kuiville jaloille ! Kuuriluonteisesti.

 

 

Jalkahoidot sis alv 24%

Kysy vapaita hoito-aikoja tai muista palveluistamme

Jalkahoidot Tampere

Tule ja tutustu

Yhteystiedot

050 303 3948
hoitolajaplin@gmail.com
Hämeenkatu 3 A 4, III- krs. 33100 Tampere (Stockmannia vastapäätä, sisäänkäynti Tuomiokirkonkatu 15)

Aukioloajat   

  • ma - ke 10.00 - 18.00
  • to          11.00 - 19.00
  • pe          10.00 - 17.00
  • seuraava lauantai aika 23.11.19 ja 21.12 klo 11.00 - 16.00