Kauneutta Sinulle kokonaisvaltaisesti monipuolisissa hoidoissa.
Rauhallisessa, harmonisessa hoitotilassa voit rentoutua ja antaa arjen kiireiden unohtua.
Jalkahoidot takaavat sinulle kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin jaloissa ja kehossasi.

Hyvinvointia & kauneutta sinulle

Elinvoimainen iho näkyy !

Iho on meidän suurin elin, jota tulee hoitaa. Vartalohoidot ovat aina erittäin ajankohtainen asia. Nämä hoidot ovat myös super tehokkaat energian antajat. Vartalohoitoina ovat kuivaharjaus / kuorinta ja kuumakivihoito ja bambukeppihieronta ! Vartalohoidot parantavat ihon kuntoa, poistavat stressiä ja kuona-aineita sekä antavat energiaa ja elinvoimaa. Elinvoimaisuus näkyy sinusta, kun ihosi voi hyvin. 

BAMBOO - BAMBUKEPPI HIERONTA - se toisenlainen vartalonhoito!

Bambukeppejä on kolmea eri kokoa, jotka ovat tarkoitettu eri kehon osien hierontaa. Kepeillä rullataan, painetaan, väännetään erilaisin voimakuuksin. Hoito vaikuttaa lihaskudoksiin, stimuloi hermosäikeitä ja aktivoi nestekiertoa joka lisää kuona-aineiden poistumista kehosta. Fyysiset vaikutukset ovat huomattavat: auttaa lihasjumeihin, lymfakierron vilkastumiseen, laskee stressihormonia, lisää energiaa ja auttaa selluliitin hoitoon.

Bambun piipitoiset uutteet suojaavat ja vahvistavat immuunijärjestelmää. Bambu sisältää silicaa eli piioksidia. Tämä muodostaa kristallimaisen matrixin, joka aktivoituu oikeissa olosuhteissa. Piezosähkö (aktivoituu aktiivisesta paineesta) ja pyrosähkö (aktivoituu lämmöstä). Hoito on erittäin rento ja stressivapaa hoito, tule kokeilemaan!

KUIVAHARJAUS - tai kahvikuorinta ovat  kehon virkistäjiä !

Kuivaharjaus / kahvikuorinta ovat mahtavat tavat edistää ihosi terveyttä !

Ne parantavat ihoa, vilkastuttavat verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä antaa energiaa. Niillä saadaan poistettua kuivaa, kuollutta ihon pintasolukkoa. Hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja ihon väri paranee.

Kuivaharjaus tehdään siihen tarkoitetuilla kintailla. Kintailla hierotaan koko vartalo, jonka jälkeen pölyt pyyhitään pois, levitetään tehoaineet ja hierotaan. Tehoaineina käytetään merileväpohjaista ihon kosteuttajaa ja lopuksi on rentouttava kokovartalohieronta. Tästä hoidosta nauttivat kaikki !

Kahvikuorinta tehdään AnnaLotan Pro sarjan tuotteilla. Vartalo kuoritaan ja käytetään lämpöisiä otteita kuorinnan poistamiseen, jonka jälkeen iho kosteutetaan ja hierotaan rentouttavasti. Vartalohoidoissa keskitytään kokonaisvaltaiseen hoitotulokseen.

Kuivaharjaus / kuorinta ovat ihon virkistäjiä. Iho on vastaanottavainen hoidon jälkeen kosteuttaville aineille, kun kuollut vanha ihosolukko on harjattu pois. Kaiken tämän päätteeksi hemmotellaan vartaloöljyllä ja hieronnalla! Kuivaharjaus sopii kotihoidoksikin vaikka jokapäiväiseen hoitoon. Se lisää pintaverenkiertoa ja uudistaa ihoa. Unohdamme liian usein vartalon hoidon, sillä ihosta tulee huolehtia kokonaisuutena. 

Hot Stone KUUMAKIVIHIERONTA

Kuumakivihieronta sopii rentouttamiseen. Jos sinulla on jännitystä, kireyksiä tai haluat vain ihanaa, rentouttavaa hoitoa, tässä yhdistyvät kaikki! Kuumakivihieronta on terveydellisesti hyvä hoito. Lämpö auttaa rentoutumiseen ja hoitaa lihaksia. Kivien avulla lämpö saattaa mennä jopa 2cm syvyyteen. Mieli lepää tässä hoidossa. 

Hoito tehdään lämpöisillä basalttikivillä, jotka sitovat lämpöä ja luovuttavat sitä iholla.Kivet lämmitetään siihen tarkoitetussa kattilassa ja kivillä hierotaan koko kroppa. 90 min hoito on kokovartalohoito, joka on todella rentouttava lihaksille ja mielelle.

Hoidon jälkeen pitää juoda paljon, koska lämmön aikana nesteet haihtuvat kehosta. Saunomista ja kovaa liikuntaa ei saa harrastaa samana päivänä, lihakset voivat mennä pahastikin jumiin. 

Eteeriset öljyt ja vartalon kosteutus

Eteeriset öljyt kuuluvat vahvana osana rentouttavaan hierontaan. Eteeristen öljyjen vaikutukset ovat rentouttavia tai aktivoivia ja erittäin kokonaisvaltaisia hoitomuotoja. Hoidon jälkeen on juotava paljon nestettä ja vältettävä kovaa liikuntaa. Eteerisissä öljyissä käytän Peclasanus, Frantsilan sekä Lakshmi tuotteita. Vartalo hoidoissa käytössä ovat Gerard`s ja AnnaLotan Pro tuotteita.

Vartalohoidot sisältävät alv 24%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kysy vapaita hoito-aikoja tai muista palveluistamme

Vartalohoidot Tampere

Tule ja tutustu

Yhteystiedot

050 303 3948
hoitolajaplin@gmail.com
Hämeenkatu 3 A 4, III- krs.  33100 Tampere (Stockmannia vastapäätä, sisäänkäynti Tuomiokirkonkatu 15)

Aukioloajat 

  • ma - ke 10.00 - 18.00
  • to          11.00 - 19.00
  • pe          10.00 - 17.00
  • seuraava lauantai aika on 23.11.19 ja 21.12 klo 11.00 -16.00